Ann Lundén Jacoby

Ann Lundén Jacoby maler med hjertet – tillige også med pensler og farver.

Ann Lundén Jacoby’s farverige malerier udspringer af indre oplevelser og har en dyb, ofte for beskueren, lidt skjult betydning.
Imidlertid skal der blot et par bemærkninger fra kunstnerinden til at tydeliggøre meningen, der så nærmest med voldsom kraft springer ud af malerierne og på forunderlig vis bliver flettet ind i de tanker man selv lige har gjort sig.

[wds id=”13″]
Oprindelig er hun uddannet sociolog, har så i en del år haft et virke som koncert arrangør inden for klassisk musik, men er nu i det hun selv benævner som “Det tredie karriere skift”.
Baggrunden for hendes virke som en kunstner der startede karrierren ret sent i livet, men så til gengæld er blevet så meget mere intens, er der en grundig introduktion til på hendes hjemmeside,
hvor man også kan se en stor del af den omfattende produktion.
Hun fik i 2007 Kjærgaardprisen, som egentlig ganske godt beskriver hendes kunstneriske virke: “Når kunsten er udtryk for en helt særlig nødvendighed. Prisen ønsker at sætte fokus på det billedkunstneriske udtryk som en afgørende faktor i menneskets virkelighedserkendelse.”
Hun har udstillet rigtig mange steder, men sælger nu fortrinsvis sine malerier ved på sin vis at lade dem sælge sig selv, gennem de spontane møder med mennesker som opsøger eller møder hende på vejen gennem tilværelsen.
Vil man se mere til den inspirerende kunst – og ikke mindst opleve dybden og eftertænksomheden i de ofte farverige malerier, kan Kalundborg kunstneren kontaktes via hendes hjemmeside: www.annjacobyart.dk – eller på tlf: 41 58 26 46