Dansk_Antik

Dansk Antik har etableret sig på rekordtid.

Nu er det langt fra kun antikviteter som er på lager, for ejeren Michael Holst har en passion for Dansk Design – og ikke mindst retro og kitch, de lidt skæve ting som gør forskellen når der skal indrettes. Et besøg på det store lager ved Fårevejle, kan ikke andet end at bidrage til inspirationen.
Her er simpelthen et nyt slaraffenland, der kombineret med de to andre forretninger på stedet – Skjold Antik og Nordisk Antik & Design, gør stedet til Sjællands største af slagsen.
Hele 5000m er der tilsammen i hallerne, så kan du ikke finde det her – hvor så?
Den nærmest uendelige mængde af spændende sager gør det til en oplevelse at besøge stedet og mange bliver der i adskillige timer når der en weekend om måneden åbnes op for
“Antik & Livsstilsmarked”.

This slideshow requires JavaScript.

Dansk Antik har en historie.

Michael Holsts vej til forretningen ligner til forveksling den som fleste af os “Antiknørder” har gået, nemlig at have prøvet en masse forskellige ting, for pludselig at opdage at “de der gamle ting” er gået i blodet og blevet en passion.
Selvom man er vokset op i en familie der har medvirket til rydning af flere tusinde dødsbo, kan man da godt tage lidt afstand fra det et stykke tid, – læse økonomi, blive tjener og restaurantionschef og have helt andre interesser, før fascinationen indfinder sig permanent, måske endda tillige så mere intenst.
Tanken, at samle erfaringerne for at give kunderne en god oplevelse, finde de spændende effekter og kunnne yde top service i forbindelse med afviklingen af dødsbo, må vel siges at have udmøntet sig i et rigtigt interessant sted, der bestemt er et besøg værd.

Se mere om den spændende forretning på websites: Dødsbohjælpen.dk & Dansk Antik.dk

Michael Holst giver gerne råd og vejledning i forbindelse med afikling af dødsbo og køb af effekter.
Træffes daglig mellem kl. 8.00 og 21.00 på tlf: 5065 2222

Dansk Antik Dødsbohjelpen