Firmalogo

Firmalogo er et alsidigt reklamefirma.

Firmalogo har specialiseret sig i bilreklamer, men det er vist kun toppen af isbjerget. Et besøg i det hyggelige værksted vidner om alsidighed og mange bolde i luften.
En ting er den uhøjtidelige stemning som markerer at her er en arbejdsplads med sjæl og højt til loftet. En anden er den super profesionelle tilgang til de forskelligartede opgaver,  som for en uindviet nærmest virker som en slags magi.
Indehaveren Jim Børgesen lægger ikke skjul på at omdrejningspunktet er kundens behov for synliggørelse, så den gemytlige tone er også et udtryk for, at det er en forretningsfilosofi som genererer resultater og tilfredse kunder.

This slideshow requires JavaScript.

Det laver vi!

Der leveres en lind strøm af bilreklamer, facadedekorationer, lovbefalede byggeskilte, firmatøj med tryk og helt individuelt tilpassede reklameløsninger.
Derudover også alle opgaver i storprint fra den nærmest enorme printer.
Der kan printe folie til alle typer opgaver lige fra et dekorativt telefonnummer til en 9 meter lang foldedør med et nydeligt skovparti.
Opgaverne er således mangeartet og nye udfordringer er kun et ekstra incitament når man nu som Jim Børgesen og hans medarbejdere virkelig brænder for den kreative proces med at synliggøre de mange kunder bedst muligt.
Når man blandt medarbejderne også har en danmarksmester, Anna Holmstrøm som lige har fået en flot sejr i DM for skilteteknikerelever, så er det vel ik’ så ring’ enda’.
Det virker som om at alt kan lade sig gøre, jo mere utraditionelt jo bedre, så det er bare at ringe og spørge.

De mange spændende design af bilreklamer kan ses på firmaets Facebookside
og på www,4malogo.dk

Firmalogo
Rørvangsvej 43B
4300 Holbæk
Tlf: 4027 8874