Irenes malerier

Irenes malerier er rigtig meget Irene.

Irenes malerier præsenteres i Galleri Vig som hun deler med kollegaen Bettina Dreier. Bettina Dreier har været maler hos Bing & Grøndal og maler både på porcelæn og lærred i akryl og olie. Irene Larsen har blandt andet gået til undervisning hos Henrik Swane, senere hos en kunstner hvor hun fik større mulighed for at udvikle sin intuitive malestil. Begge kunstnere har også deres eget galleri på hjemmeadressen.

Irene skriver selv på sin website, at hun håber der findes den glæde ved at se på malerierne som hun selv har haft ved at lægge sin sjæl i frembringelsen.

Der er ingen tvivl om at netop glæden og det givende ved at fordybe sig spirituelt i frembringelsen gennem meditation, er med til at give de farverige malerier netop det strejf af noget, lidt udefinerbart essentielt, men alligevel meget genkendeligt – og rigtig meget Irene.
Den intuitive maleteknik som er udviklet gennem årene er helt klart omdrejningspunktet for intentionen med at viderebringe glæde kombineret med eftertænksomhed i et mix som virker både befordrende og befriende.
Når der fortælles om udstillinger og anerkendelse i ind og udland, (blandt andet præmieret på udstillingen “Strasbourg Winter Salon” kan ses mere om her) – er det entusiastisk og netop med focus på glæden ved at andre glædes.

Det er en udsøgt fornøjelse at besøge Galleriet i Vig, hvor der også præsenteres brugskunst. – Afslappet stemning og en uhøjtidelig fortællelyst, der gerne bringes vidt omkring i tilværelsens krinkelkroge, uden på nogen måde at overskygge de farverige og optimistiske malerier, som begge kunstnerne tilsyneladende er ganske enige om.
Der er åbent i Galleriet i Vig, Vig Hovedgade 4: onsdag og fredag 10 – 14 & lørdag 10 – 13.

Se mere om de to farverige kunstnere.

Irene Larsen: irenesmalerier.dk

Bettina Dreier Andersen: galleribryggergaarden.dk

This slideshow requires JavaScript.