Johannes Antiksalg

Johannes Antiksalg ligger lunt i svinget ved Gislinge gamle mejeri.

Mange bliver imponeret af mængden af udstillede genstande omkring forretningen. Nogle kunne få den tanke at det må være et loppemarked uden nævneværdige spændende sager og passere hurtigt forbi. Det er en stor fejl – indenfor bugner det med spændende klenodier, – nej forkert udtrykt, der er KOLLOSALE mængder.

[wds id=”3″]
Stedet drives af Johannes Hjorth, der ikke blot samler ting, men har en stor kærlighed til gamle sager og da han vist må siges at være en af de antikhandlere på egnen som har flest års erfaring i branchen, har han også samlet sig en enorm viden som han rundhåndet deler ud af.
Hvor nogle måske her ser en bunke gammelt jern, ser Johannes mange forskellige historier om vores kulturarv, eksempler på godt håndværk, vidnesbyrd om arbejdet og menneskerne bag det i en svunden tid. – og det ville da være synd og skam at komme det i jernbunken.
Indendøre er der en velsignelse af småeffekter, et rent slaraffenland for de af os der ynder at omgive os med kitch og særprægede kuriositeter, hvor her kun ses et MEGET beskedent udvalg.

Johannes Antiksalg har åbent i week enden, eller efter aftale på adressen:
Landevejen 59, 4532 Gislinge. Tlf: 40 11 31 26