Ruberno Classics

Ruberno Classics er et firma drevet med passion for design.

Ruberno Classics indehaver Mette Rubærno Lichtenberg har været meget lidt i tvivl om at interessen for design, vintage og retro med tiden skulle munde ud i en levevej.
Forretningen har siden starten i Oktober 2014 været drevet som webshop, men et besøg i de nyåbnede og meget velarrangerede showrooms efterlader ingen tvivl om at mange kunder også vil finde vej til de hyggelige og nydeligt indrettede lokaler på Ordrupvej ved Fårevejle.
De mange spændende varer bliver indtil videre indkøbt og omhyggelig udvalgt enten i Danmark eller på rejser i Tyskland, men ønsket om at udvide indkøbene til også at omfatte flere lande bliver snart realiseret.
En forventning om at finde loppemarkeds effekter kan ikke indfries, – udvalget er design og vintage af høj kvalitet, tillige om nødvendigt nænsomt istandsat.
Der kæles for detaljer både i indretning og restaurering og der kan ikke skjule en hel klar intention om også at videregive passionen gennem idéer og inspiration, når kunder kommer på besøg.
Mange møbler bliver istandsat og om nødvendigt opmalet. Dertil har Mette en ekspert lige ved hånden idet hendes mand er malermester og gerne giver en hånd med i forretningen, så den del er super professionelt udført.
Det kræver meget tid og energi at drive en sådan forretning, men at familielivet også prioriteres højt, mærkes straks på den positive stemning når man træder ind på området
Passionen rækker helt tydeligt også længere end til blot at lange varer over disken. Kontakten til kunder og dermed også muligheden for at videregive inspiration og kærlighed til det nyerhvervede, har så høj prioritet at Mette foretrækker selv at levere varer  indkøbt via webshoppen, for yderligere at sikre glade og tilfredse kunder.

Der er åbent en weekend om måneden eller efter aftale på Ordrupvej 37, 4540 Fårevejle.
Se de mange spændende møbler og retro effekter i webshoppen.

This slideshow requires JavaScript.