Tuse Næs Kunsthåndværk

Tuse Næs Kunsthåndværk er mere end kunst og håndværk.

 

Tuse Næs Kunsthåndværk er et besøg værd ud over muligheden for at stifte bekendtskab nye designere og idéer.
Der er ingen tvivl om at indehaveren Yvonne Thygesen har en stærk intention om, at de besøgende skal føle sig godt tilpas i de lyse og venlige omgivelser.
I caféen er det muligt at få en let anretning, såvel som diverse typer kaffe med tilbehør af forskellig art til de lækkersultne – eller man kan nyde en økologisk øl fra det næsten lokale bryggeri Hornbeer.
Alt kan også indtages udendørs på terassen med udsigt over en lille sø, marker og et udvalg af den lokale bestand af fremtidige leverandører af entrecote, højreb eller filet – en udsigt som bestemt maner til ro, ja for en bybo nærmest er meditation.
Det må så ikke glemmes at der i galleriet er et bredt udsnit af billedkunst hvor der er skiftende udstillinger, ofte med en billedkunstner og en anden kunsthåndværker der supplerer hinanden.
Der er et væld af designertøj fra de måske ikke de mest kendte brands, men derfor netop også mere spændende at gå på opdagelse i.
Kunsthåndværk er selvfølgelig rigt repræsenteret, både småmøbler, glaskunst og et meget stort udvalg af forskellige dekorative effekter til hjemmet.
Alt er nøje udvalgt efter et ønske om at præsentere nye og spændende design som ikke ses i gængse brugskunst forretninger.
En del af aktiviteterne er også centreret om arrangementer af forskellig art, året igennem.
Min fornemmelse var at Yvonne Thygesen der havde en passion om at give liv til stedet og oplevelser til de besøgende, som ikke nødvendigvis har bund i noget kommercielt, – men netop fordi der er en unik mulighed i stedet på Tuse Næs, for at præsentere publikum for oplevelser hun selv holder af.
Nævnes kan at der d. 7 august er sommerkoncert med Anne Linnet med band – tillige et traditionsrigt og meget velbesøgt julemarked.
Se mere om kunstudstillinger og arrangementer på stedets hjemmeside. Åbningstiden er torsdag – søndag kl. 11 – 17.

This slideshow requires JavaScript.