Vig Tuske og Kræmmermarked

Vig Tuske og Kræmmermarked kan virke overvældende.

 

Vig Tuske og Kræmmermarked er bestemt en stor oplevelse. Uden at sige for meget må det vist kunne konstateres at der ikke er ret meget man IKKE kan finde her.
Der er selvfølgelig et meget blandet udvalg, men roses skal det for at kvaliteten bestemt er i top. Kommer du tidligt, hvad de lidt mere hardcore gør, er det muligt at finde rigtig gode effekter til en fornuftig pris. Kommer du lidt senere er det stadig muligt at finde interessante samlerobjekter, kitch og retro til hjemmet – og ikke mindst en uendelighed af ting du ikke anede du har brug for.
Det er ganske svært, om end umuligt, at gå gennem de flere hundrede stande uden at finde ting der frister til indkøb. At det er blevet et tilløbsstykke hvor kunderne kommer igen hver gang, fik jeg bekræftet af flere handlende med mange års erfaring på stedet. Der er faste kunder såvel som i en “rigtig” forretning, kunder som ved hvor de kan forvente at finde netop det de søger og ikke mindst den gode snak der ofte følger med.
Udvalget ER imponerende og det kan ikke lade sig gøre at pege på bestemte varer, da der simpelthen er det hele – tillige med mange muligheder for at forfriske sig med alskens kulinariske lækkerier – heldigvis ikke kun pølser og øl.
At det er et veletableret og velorganiseret marked med mere end 30 år på bagen, er der slet ingen tvivl om når man træder ind på pladsen. Det er en fornøjelse at bevæge sig rundt og iagttage de mange gemytlige handler og den gode stemning, som jo da også er befordrende for købelysten.
De mange besøgende hver lørdag er jo også en form for kvalitets stempel – der ER virkelig noget at komme efter, både oplevelse, hygge og ikke mindst de gode handler.
Der er marked hver lørdag kl. 9.00 – 14.00 og onsdage i Juni, Juli og august.

Se mere på: http://www.vigmarked.dk/

This slideshow requires JavaScript.