Antikvitetshandlere i Vestsjælland

Antikviteter har altid haft nogle entusiastiske formidlere i Vestsjælland!

Her skal nævnes nogle af de handlende der alle har været i området 20år+ og hver især gjort en ihærdig indsats for at formidle vores kulturhistorie, tillige med at de har været et stort aktiv for handelen i Vestsjælland.

Nordisk Antik og Design

Der kan læses mere om firmaets historie her!
I dag er firmaet koncentreret om eksport af Dansk Design, men kærligheden til antikke møbler fornægter sig ikke.
Vil du have et 1800 tals chatol eller kommode, er det heldigvis stadig muligt.
Se website!

Paw Doberck

Skjold Antik

Skjold Antik havde sin start ved Tune i Roskilde, men flyttede i 2004 til Fårevejle i de 5000m haller der tidligere var brugt til kyllinger, men som passede perfekt til at præsentere de mange effekter der kom ind ved opkøb af dødsbo og konkurser.
I dag er firmaet ejet af Frederik Kolmorgen/FK Gallery, der bestemt har formået at give et løft til en måske mere nutidig handelsform, med et utroligt velbesøgt marked hver måned.
Se website!

Søren Skjold

Grevinge Antik og Design

Grevinge Antik & Kunsthandel er indehavet af Arne Vedberg som ligeledes har trådt sine antik og kunstsko i Vestsjælland gennem mange år.
Det er her du finder klenodierne blandt kunst og kunstmalere i Vestsjælland, tillige med eftertragtede samlerobjekter inden for kunst, keramik og historiske antikviteter.
Se website:

Arne Vedberg

Antik Birkely

Ib Johannes Hjorth

Ib Johannes Hjorth er blevet en legende i Holbæk indenfor historiske effekter.
Nogle kan mene at forretningen er lidt uoverskuelig, men når man så taler med indehaveren og oplever den store kærlighed til gamle håndværk, tradition og kvalitet, glemmer man straks sine fordomme, for her er der tale om ægte passion, tillige med at det er muligt at finde sager du ikke vidste eksisterede.

Antik Ole i Højby.

Antik Ole!

Antik Ole i Højby er stort set kendt af alle i Vestsjælland – også sommerhus gæsterne.
At her er en handelsmand er ingen i tvivl om – men at det mangeårige virke blandt antikviteterne som nu er mundet ud i en mere “Blandet Landhandel”, egentlig har sin oprindelse i en kærlighed til historie, håndværk og kvaliteter forbundet med et ønske om at bevare historiske effekter, er der ingen som er i tvivl om – og så er det hyggeligt!
Se website: