holbaek-web.dk om mig

At blive et “helt” menneske – hvad det så lige indebærer, har altid været i mine tanker.

Jonathan Livingstone Seagul Gennem livet har det blandt andet bragt mig på højskole, forbi en biodynamisk helsekostforretning, en homeopatisk klinik, et konsulentjob med salg af homeopati, et job som formand på en møllevinge fabrik, et terapeutisk undervisningsforløb, 12 år som selvstændig antikvitetshandler og de seneste 10 år som medhjælpende konsulent/skribent/fotograf/kundeplejer hos forskellige antikvitetshandlere, samtidig med min voksende interesse for foto, web og videoproduktion, nu også i CatchMedia.

 

 

 

Foto.

holbaek-webDet har længe været et ønske at kunne samle noget af “skriveriet”, tillige med at dyrke min interesse for foto og video produktion sammen med min gamle ven Fotograf Jens Th i hans firma CatchMedia – (jeg har godt nok fotograferet mange tusind kommoder og porcelæns figurer – hvilket efterhånden kan være svært at se de helt store udfordringer i, så er Tønder Festival  –  eller video, herlige nye udfordringer.

Video produktion.

Ray Cooper videoHvor er det egentlig en stor gave at man i en (relativt) moden alder bliver beriget med en ny passion.
At lære er en livslang proces og jeg tror på nødvendigheden af at udfordre sig selv og bryde grænser.
At blive i sin komfort-zone flytter hverken holdninger eller evner!
Når man så endda lidt modvilligt, bliver kastet ud i noget helt nyt, bør man da tage imod det med både entusiasme og ærbødighed.
Det kan bringe dig steder hen du aldrig havde forestillet dig – også ud på en lille ø i den svenske skærgård med vældig rare mennesker.

Antikviteter og moderne design.

Antik-blog.dkEfter jeg holdt op som aktiv handlende opstod tillige et behov for alligevel at dele lidt af de erfaringer jeg trods alt havde erhvervet undervejs.
Det har jeg blandt andet gjort på en af mine andre hjemmesider antik-blog.dk hvor det hurtigt viste sig at besøgstallet indikerede, at det var der  også andre der opfattede som en fornuftig idé.

Bogorm!

BogormEt biprodukt af at jeg er en bogorm og har handlet og samlet antikvariske bøger af interesse i mange år, er så også at jeg har været nødt til at skrive lidt (mere eller mindre interessant) om noget af det jeg går og filosoferer over, hvilket blandt andet kan ses på en blog jeg skriver – kanaljens.dk.

 

 

HOVSA!

HovsaHolbækNu har jeg aldrig været voldsomt politisk interesseret, men i de senere år har tilfældighedernes spil bevirket at jeg har oplevet en voksende harme, dels over den retning og de holdninger og værdier som tilsyneladende er fremherskende i en større del af befolkningen, dels over den måde vi behandler de mere udsatte borgere på, enten det så er syge, ledige, flygtninge, – eller mennesker som på anden vis har brug for en hjælpende hånd i tilværelsen.
Den del kan der ses mere om, da jeg giver en lille hånd i borgerinitiativet HovsaHolbæk, der arbejder for retssikkerhed tillige med en fair, anstændig behandling af udsatte borgere i Holbæk Kommune.
Et af resultaterne, udover at vi har en fornuftig dialog og jævnlige møder med ledende medarbejdere i kommunen, er at vi har fået bevilliget et beløb til en gratis og åben rådgivning af borgere som oplever en problematisk sagsbehandling, som vi har kreeret en lille video om der kan ses her.

Nå ja, så lige Storm P.

Storm P

 

 

De som af og til af vanvare er kommet  til at læse en af mine udgydelser, kan umuligt have undgået at bemærke at en vis humor har indfundet sig.
Tilgangen til tilværelsen, at med humor kommer man et stykke, men den skal indholde et element af alvor for at være rigtig humoristisk, har jeg helt tilfælles med idolet Storm P.
Storm P citater kan i min verden være et lys igennem selv de mørkeste tider.

 

 

 

Her lige et par stykker:

Man skal aldrig glæde sig før dagen efter.
Modvind er en god ting – når man skal den anden vej!
Man siger jo, at historien gentager sig. – Det vil jeg da ikke håbe!
Kunst er det, man ikke kan. Hvis man kunne, var det jo ingen kunst.
Ganske vist er jeg romantiker, men med hensyn til bøf er jeg absolut realist.
Vil man låne af sine venner, bliver man uvenner – og dem kan man ikke låne af.
Jeg vil have koteletterne panerede, men det vil Alvilda ikke – det er på den måde, der opstår krig
Hvad mener De om høsten i år? Intet, jeg er glarmester.
Det bedste er naturligvis en god samvittighed, og det næstbedste er en god sagfører.

 

Lys i mørket!

Der er andre som har inspireret og jeg har engang lavet et indlæg om dem der har været mit lys i mørket..

Inspiration

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

At tilværelsen nødvendigvis skal ses som en til dels surrealistisk oplevelse for i det hele taget at give mening, har jeg aldrig lagt skjul på – og det kræver i min verden et vist mål af mod at leve med den antagelse.

Af ovennævnte årsager kan der nok forventes en lidt “blandet landhandel” på siden.