Bog-genbrug i Holbæk

Bog genbrug er der skam masser af i Holbæk

Bogart Bogcafé og antikvariat.

Der er selvfølgelig vores hæderkronede antikvariat/bogcafe, Bogart (du kan læse mere om her på siden) som nu også har fået en lillesøster i forretningen ved siden af, Bacall Vinbar som er holdt i samme hyggelige stil, med genbrugsmøbler – og selvfølgelig også en masse herlige bøger.
Det er nok overvejende her i de hyggelige omgivelser du i ro og mag kan finde specielle bøger og samlerobjekter som figurer, LP plader og effekter relateret til samlere og bognørder.

Nethandel – voresbøger.dk – men kom også og kig!

Der er også en privat nethandel, voresbøger.dk, hvor man også kan komme og kigge på bogsamlingen efter aftale. Her er der overvejende kunstbøger, historie og et større udvalg af spirituelle og alternative bøger og speciallitteratur + tegneserier. Udvalget kan ses på hjemmesiden: voresbøger.dk
Og ja – det er en reklame for vores egen bogside med lidt af hvert – så tag et kig på hjemmesiden.

Genbrugsforretninger med bøger!

Ud over det er der selvfølgelig en del genbrugsforretninger, hvor udvalget overvejende er romaner og lettere læsning, så er det bare lidt weekendlæsning man søger er det et godt bud at gå på jagt her til en billig penge-

I Kirppu på Njordvej er der dog lidt bogsælgere med et rimeligt udvalg hvor det bestemt også er muligt at finde lidt klenodier, – og stadig i den billigere ende.

Bogsalg i Kirppu Holbæk
Second hand bogsalg i Kirppu Holbæk

Her finder du stederne:

Bogart; Smedelundsgade 32, 4300 Holbæk
Voresbøger: Tidemandsvej 16B, 4300 Holbæk
Kirppu;  Njordvej 14, 4300 Holbæk
Kram & Co; Njordvej 6, 4300 Holbæk
Kræftens bekæmpelse; Stenhusvej 68, 4300 Holbæk
Kirkens Korshær Genbrug; Frejasvej 24, 4300 Holbæk
Røde kors: Smedelundsgade 20, 4300 Holbæk